Locatie
Copernicusstraat 39 1098 JD Amsterdam
Bel voor contact
06 39509041
Mail mij je vraag
aynurhaptonomie@icloud.com

Een haptotherapeutische wandelsessie geeft meer mogelijkheden om onze dagelijkse interactie met onszelf, met anderen en met onze omgeving buiten de muren van een behandelkamer te onderzoeken, te beleven en te oefenen. Dit doen we met een haptonomische blik: Door tijdens onze wandelsessie stil te staan bij wat jij als cliënt zoal ervaart: jezelf, mij, de passanten met of zonder hond, de verkeerdeelnemers, de bomen, de bruggen, de beekjes, het verkeer van de snelweg op de achtergrond.

Kortom je ervaart en je bent in het universum: Je bent een onderdeel van het universum. Ben jij je bewust van wat dit met jou doet? Welke sensaties ervaar jij in je lijf van de omgeving waarin je verkeert? Welke betekenis geef je hieraan? En wat zegt dit over jou binnen je sociale contacten, je relatie(s), je werk, je sport en je talenten? Ben je juist in balans met jezelf, met anderen en met je omgeving of wordt er aan je getrokken of geduwd of word je vaak overvraagd?Wat herken jij bij jezelf van de levens-, veer- en draagkracht van de natuur in de omgang met uitdagingen en weerstand om tot herstel, groei en bloei te komen?

Als we haptonomisch kijken zien we dat de natuur zijn levenskracht in al zijn volheid benut en (mee)beweegt om in balans en vitaal te blijven.  Elk onderdeel staat in de natuur, in onze omgeving en dus in het universum zowel met zichzelf als met elkaar veilig in verbinding.